Tisdagsbönen

En bedjande församling är en levande församling. Tisdagskvällarna är en viktig stund då vi ber tillsammans för allt som vi upplever är viktig. Det är en glädje och kraft i att prisa Gud tillsammans. Är det någon som söker förbön för helande eller hjälp i livets olika utmaningar så ber vi för varandra.

Gemenskapsgrupper

Varje jämn vecka på torsdag samlas en grupp i Pingstkyrkan respektive Svalöv eller Vallåkra för att uppleva gemenskap. Vi fikar samtalar och söker svar på livets viktiga frågor utifrån bibeln.

Ungdomsgruppen

På ojämn vecka möts ungdomarna på fredagar, kl. 18.00 i Pingstkyrkans församlingsvåning. En enkel men god matbit står alltid för en bra start. Någon har med sig gitarren och vi läser tillsammans i bibeln för att hitta svaren på livets mening utifrån Guds perspektiv. Ibland ser vi på film eller åker till nån av ungdomssamlingarna i t. ex. Malmö. Titta gärna in på youtube-kanalen där vi tar upp viktiga frågor kring det kristna livet.


LP-café

Varje lördag kl.17.00 bjuder LP teamet in till fika och samtal. LP står för Lewi Pethrus, grundaren för Sveriges pingströrelse. Det var han som startade en verksamhet med fokus på att förebygga och avhjälpa drog- och alkoholmissbruk på kristen grund.

Gudstjänster

Varje söndag är det fest i kyrkan. Kl. 10.30 är det sång och musik. Vi talar med Gud och lyssnar på vad han har att säga till oss genom sitt ord, bibeln. Vi räknar med att den Helige Andes olika övernaturliga gåvor hjälper oss och utrustar oss för den vardag vi alla upplever med både glädje och svårigheter.

Efter Gudstjänsten är alla välkomna att stanna en stund till fortsatt gemenskap över en enkel kopp kaffe och lite kex.

Söndagsskola

En bit in på söndagens Gudstjänst, innan predikan börjar kan barnen gå till ett intilliggande rum där de får lyssna till en bibelberättelse. Det blir pyssel och ritning och lek under en vuxen församlingsmedlems ansvar.

Föräldrar – barn rummet

Under Gudstjänsten finns det möjlighet för småbarnsföräldrar, eller varför inte far och morföräldrar, att följa det som händer via högtalare och ett fönster med sikt kontakt allt medan de minsta leker ostört i vårt förälder – barn rum.

Oregelbundna aktiviteter

Lite då och då erbjuder vi kurser om kristen tro, så kallade Alpha kurser. En gång om året blir det församlingshelg med bibelstudier, utflykter och ibland även övernattning på nån trevlig lägergård. När det är dags för fester och högtider samlas vi i kyrkans församlingsvåning för lek, gemenskap, sång och alltid god mat.